tak w ogóle, to chciałem napisać, że trzasnęliśmy tradycyjne podsumowanie roku, ale z jakiegoś powodu nie widać go na głównej. można je obadać jak się wejdzie w dział teksty. mam nadzieję, że Mort coś tam powalczy z tym, ale póki co informuję tukej.
_________________ 'Sweet is the lore which Nature brings;
Our meddling intelect
Misshapes the beauteuous forms of things:-
We murder to dissect.'
William Wordsworth
"But within the genre, quality horror movies make up minority. There are more interesting films than good ones"
Btw - spoko podsumowanie, oczywiście razi wiadomy film na pierwszym miejscu, ale co poradzić Aha, szeroko rozumianych "literówek" trochę jest, we wpisie o "Rogue" przyuważyłem dwie, we wstępie kilka - a to jakiejś spacji raz brakuje, raz kropki no i jeszcze parę innych takich.
poprawiłem linkę, bo mieszałem dzisiaj na serwerze i się zmieniła numeracja artykułów.
a podsumowanie widać już na głównej. choć jeden z linków jest kaput g.
_________________ Here lies the body of Mary Lee; died at the age of a hundred and three. For fifteen years she kept her virginity; not a bad record for this vicinity.
Ostatnio zmieniony przez grzEGOrz Wto 02 Lut, 2010, w całości zmieniany 2 razy
Mogą być, trochę się spieszyliśmy, bo już nam się zmęczenie dawało we znaki i oczy zamykały. Przeskanuję potem i postaram się zrobić tak, aby na głównej było jednak widoczne.
Już nawet spacji nie można zbędnej postawić...
_________________ "Every so often life reminded you of how grimy and carnal a creature man could be if he set himself to it" - Jack Ketchum
Ja widziałem 6 filmów z tych "lepszych" i 5 minut "Piuy 6"
_________________ Here lies the body of Mary Lee; died at the age of a hundred and three. For fifteen years she kept her virginity; not a bad record for this vicinity.
o co chodzi z tym adresem stronki? do niedawna funkcjonowały jeszcze dwa i spokojnie wchodziłem sobie przez dansemacabre.pl, a teraz po wstukaniu tego w okno wyszukiwarki widzę jakieś, cytuję, "Bzykanie Darmowe" Wróci to jeszcze do normy, czy adres dansemacabre.pl jest już spalony?
Póki co jest spalony. Pewne niefortunne zbiegi okoliczności a przede wszystkim mało rozgarnięta osoba ze strony providera narobiła trochę zamieszania i niestety musimy z tego powodu cierpieć.
_________________ "Every so often life reminded you of how grimy and carnal a creature man could be if he set himself to it" - Jack Ketchum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum